Днес в 21:00 часа отборите на Витоша (Бистрица) и Ботев (Враца) слагат точка на 2-ия кръг в Първа лига Двата тима са сред аутсайдерите в елита, така че именно в тези преки мачове всеки от тях ще иска да вземе превес над другия. “Тигрите” ще направят нов опит да запишат първата си победа срещу този съперник. В досегашните 4 мача помежду им, Ботев има сериозно предимство – 3 победи и 1 равенство.   

И двата отбора започнаха лошо сезона със загуби. Витоша падна с 2:3 от Славия, докато Ботев загуби у дома от Берое с 1:3. Това е още една причина всеки от тях да иска да вземе трите точки днес, и да се отърси от лошия старт.

В състава на домакините ще има един голям проблем и той е свързан с липсата на Емил Гъргоров. Ветеранът се контузи в първия мач със Славия и няма да може да играе днес.

Най-вероятно Витоша ще излезе в този мач с Кацарев на вратата и Гьонов, Бонев, Купенов и Корупис в защита. Котев и Сила ще са двамата опорни полузащитници, а Амзин ще действа пред тях. Садула и Станкев ще оперират по крилата, а в атака ще започне Долапчиев.

В същото време Ботев идва в Бистрица в оптимален състав. Врачани нямат контузени и наказани футболисти и треньорът Сашо Ангелов ще може да пусне най-доброто, с което разполага. Очаква се той да заложи на Костов под рамката и пред него карето Васев, Миланов, Попов и Керчев. Михайлов ще е дефанзивен халф, а в средата на терена ще действат Златински и Вълчев. Генов и Атанасов ще стартират на двете крила, а в атака голове ще се чакат от Домовчийски.

Ние от Winbet обаче ви предлагаме залог да има по-малко от 2,5 гола в мача при коефициент 2.00, при стартов 1.60. Гостите имат предимство според Winbet за краен успех в мача с 2.38, докато домакините имат коефициент 3.20 за победа. Ровенството се котира на 3.15.