Понеделникът на втората седмица винаги е най-безинтересният ден от програмата на зимните олимпийски игри. Но след него стартира спринтът към финалната линия в Пекин. Остават шест дни до края на игрите и е време за елиминационните мачове в хокейния турнир при мъжете. С които продължава и олимпийската промоция на WINBET.

За да участват в нея активните потребители на WINBET е необходимо да направят единичен залог на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 на събитие от олимпийските игри до 20 февруари. 

За промоцията се зачитат както предварителни залози, така и „На живо”. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 10 лв. безплатен залог за събитие от секция „на живо“ на winbet.bg

Предложенията на WINBET за индивидуалните спортове от Пекин 2022 са в специално създадения раздел „Олимпийски игри” в секция Спорт на сайта, а тези за кърлинг и хокей на лед – в разделите за съответния спорт. 

Дотук мъжкият хокеен турнир в Пекин бе брутална и невиждана пародия. Регламентът, предвиждащ всички участващи отбори да се класират за елиминациите, направи първата седмица абсолютно безпредметна. И повечето отбори сякаш държаха да крият истинските си възможности и играеха колкото да запълнят телевизионната програма. 

Нещата би трябвало да се променят във вторник, когато са осминафиналите. Макар че и тук има двубой, в който интригата около победителя отсъства напълно. Канада победи Китай с 5:0 в неделя и 48 часа по-късно отново излиза срещу домакините. Залогът, който ще ви осигури участие в промоцията на WINBET е „Китай общ брой голове под 0.5” за 2.71. Домакините вкараха два пъти за 180 минути в предварителната група срещу отбори, които не се напрягаха. Да го направят два пъти срещу отбор, който има за какво да играе? Трудно…

Дания е с коефициент 1.61 за победа срещу тотално разочаровалите дотук латвийци, а шансовете на Чехия за успех срещу Швейцария са оценени на 1.58. Чехите биха в предварителната група, но само с 3:2 и то след наказателни удари, тъй че бъдете внимателни с подкрепата към тях. Последният четвъртфинал Словакия – Германия е непредвидим и в него победител ще е по-малко слабият отбор.

В сряда е състезанието в отборния спринт при жените в ски-бягането, където шведската доминация е стряскаща. Мая Далквист и Йона Сундлинг спечелиха единственият подобен старт за световната купа през сезона. Двете са световни шампионки от 2021 г., а в Пекин завършиха първа (Сундлинг) и втора (Далквист) в индивидуалния спринт. Коефициентът на WINBET за злато за Швеция е 1.40 и пада бързо, т.е. няма много време за да се възползвате от него като квалифициращ залог.

Също в сряда е последната женска дисциплина в шорттрека – 1500 м. Южнокорейката Юбин Лий е водачка в класирането за световната купа с победи на кръговете в Пекин и Дордрехт и второ място в Дебрецен. Световна шампионка от миналата година обаче е нидерландката Сузане Схултинг, която този сезон спечели кръговете в Нагоя и Дебрецен, бе трета в Дордрехт, но падна в Пекин и не премина сериите. Въпреки това WINBET дава предпочитание на Схултинг за шампионка с коефициент 1.95 при 3.95 на Лий и 5.60 на сънародничката й Минджонг Чой (със сребро на 1000 м от Пекин вече).

*Коефициентите са валидни към 14:00 ч. на 14 февруари 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.