Вторият етап на WINBET GRANDE турнир започна - WINBET News
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ТУРНИР Вторият етап на WINBET GRANDE турнир започна

Победителите в етапа ще си поделят общ награден фонд от 25 000 лв.

08 септември 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Вторият етап на WINBET GRANDE турнир започна

Вторият етап GRANDE турнира на WINBET с двадесет от най-популярните игри на EGT на сайта winbet.bg вече започна и победителите в него ще си поделят 25 000 лв. или половината от общия награден фонд на турнира от 50 000 лв.

Класираните на първите 100 места в първия етап на турнира вече получиха своите награди, като първенецът в класирането прибра атрактивните 5000 лв., а подгласниците му на второ и трето място получиха съответно по 3000 и 2000 лв. Крайното класиране за етапа е публикувано на сайта winbet.bg.

Пълният списък на игрите включени в турнира, както и подробните му правила са публикувани на сайта winbet.bg.

Вторият етап на турнира ще продължи до 19:00 ч. на 13 септември 2021 г. и наградите в него отново ще бъдат разпределени сред първите 100 участници с най-много натрупани точки. Точките за класирането се определят в зависимост от реализираната нетна печалба при всяко печелившо завъртане на игрите включени в турнира, разделена на сумата на направения залог. Например, ако залог от 10 лв. донесе печалба от 100 лв., то играчът ще спечели 10 точки (100 лв. нетна печалба /10 лв. залог = 10 точки.)

В случай на равенство в точките, всички играчи с еднакъв брой точки ще получат наградата за съответната позиция. Участниците в турнира ще могат да проследят временното класиране по точки в раздел Промоции, секция Турнири на сайта, където то се обновява на всеки 12 часа.

Наградите ще бъдат добавени в клиентските профили на участниците като „свободен баланс“ до 24 часа след приключване на промоционалния период и играчите ще могат да го използват както намерят за добре.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.