WINBET се включи в инициативата на Зонта клуб „Света София“ и съдейства за дарението на 18 компютърни конфигурации за нуждите на ученици от 140-то СУ „Иван Богоров“ в столицата, където се обучават и над 30 деца със специални образователни нужди. 

Компютърните конфигурации отидоха при деца с висок успех от семейства с финансови затруднения. С помощта на дарената техника, учениците ще могат пълноценно да се включат в онлайн обучението в клас, за да не изостават с учебния материал в условията на дистанционните занятия наложени от мерките за борба с коронавируса. 

„Щастливи сме, че можем да помогнем на тези прекрасни и ученолюбиви деца да продължат без прекъсване своето образование и по този начин да подкрепим усилията на цялото българско общество за преодоляването на последствията от епидемията от коронавирус“ коментира маркетинг директорът на WINBET г-жа Десислава Колева-Иванова.

„Благодарни сме, че има и компании в България, които имат сили и желание, в тези тежки за всички времена, да помогнат на най-засегнатите в пандемията – децата, а в нашия случай, да предоставят компютърните конфигурации, които да дарим“, споделиха от Зонта клуб „Света София“ по повод направеното дарение.