ЦСКА започва серия от три поредни мача със стойността на финал в група “D” на Лигата на конференциите с домакинство на Заря Луганск. „Червените” са трети в класирането на точка пред украинския тим, с когото имат и сметки за разчистване с давност отпреди две години. 

Победата е единственият изход, запазващ шансовете на ЦСКА за излизане от групите. За домакинството на Заря WINBET отново е приготвил атрактивна промоция.

За да участват в нея активните клиенти на winbet.bg е необходимо да направят предварителен единичен залог на стойност минимум 20 лв., при коефициент поне 1.01 за мача, който е в четвъртък, 21 октомври, от 22:00 ч. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 10 лв. безплатен залог за събитие от секцията „На живо“ на сайта winbet.bg за всеки отбелязан гол от ЦСКА. 

Преди две години в тогавашната Лига Европа пътищата на ЦСКА и Заря се пресякоха в третия квалификационен кръг. Първият мач на „Българска армия” протече при, меко казано, спорно съдийство и завърши 1:1. На реванша Турицов бе изгонен още преди да е преполовено първото полувреме, а Заря би 1:0 с гол в 89-ата минута. 

От мача на 15 август 2019 г. в ЦСКА (освен споменатия Турицов) останаха само Жеферсон и неизползваните тогава резерви Бусато, Кери и Гълъбов. При Заря текучеството е сходно. Само шестима от тима отпреди две години все още са налични в състава. Останалите бяха продадени в чужбина, но заместниците им, ако се съди по резултатите, не са на същото ниво.

Заря завършиха миналия сезон на трето място, но в момента са пети в украинската Висша лига, на девет точки от лидера Динамо Киев, като са допуснали 15 гола в 11 мача. С шест попадения миналия петък мрежата им напълни Шахтар (6:1). Да не се пропуска и фактът, че в Европа този сезон следват строга норма от по три гола на мач (0:3 и 2:3 с Рапид, 1:3 с Бодьо, 0:3 с Рома).

Следвайки тази тенденция е предложението на WINBET „ЦСКА общ брой голове над 2.5” с коефициент 5.33. Шансовете за „ЦСКА общ брой голове над 1.5” са оценени на 2.54, а „ЦСКА да отбележи – Да” – на 1.33, което e достатчъно за квалифициращ залог за промоцията на WINBET. 

Но за разлика от домакинството на Бодьо, когато цел №1 бе да не се загуби, ЦСКА трябва да бележи и да спечели в четвъртък. „Армейците” са фаворит на WINBET с коефициент 2.30. равенството е оценено на 3.14, а победата на Заря – на 3.14.

ЦСКА има три сухи мрежи на „Васил Левски” в Лигата на конференциите през този сезон, затова „Заря да отбележи – Не” за 2.54 и дори „Кой отбор ще отбележи – Само ЦСКА” за 3.40 не звучат нереалистично.

*Коефициентите са валидни към 9:00 ч. на 20 октомври. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.