WINBET е официален партньор на Българския боксьор Тервел Пулев за двубоя му в полутежка категория срещу Викапита Мероро (Намибия) на 29 януари в Дар-ес-Салам, Танзания.

Запазената марка на WINBET ще бъде на екипа на Тервел Пулев по време на боксовата гала #RumbleInDar в Next Door Arena в най-големия град на африканската държава.

WINBET не за първи път си партнира с Тервел Пулев, като за последно компанията го подкрепи през декември 2019 г., когато той спечели Интернационалната титла на Световнaта боксова асоциация (WBA) в категорията си след победа над Дешон Уебстър (САЩ) в 12-рундов мач на „Колодрума“ в Пловдив.

Партньорството е в традициите на успешното сътрудничество между компанията и братя Пулеви през годините, като WINBET беше партньор на Кубрат Пулев и за неговия мач за световната титла в тежка категория срещу Антъни Джошуа в края на 2020 г.

„Подкрепата ни за водещите български спортисти е основополагащ елемент във философията зад бранда WINBET и партньорството ни с Тервел Пулев е естествено продължение на тази наша политика. Желаем му успех в предстоящия мач“, коментира маркетинг мениджърът на WINBET г-жа Десислава Колева-Иванова.