WINBET е партньор на състезанието от Световния шампионат в Супер Ендуро в София
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ПАРТНЬОРСТВО: WINBET е партньор на състезанието от Световния шампионат в Супер Ендуро в София

Фенове ще посетят събитието с наградната игра на компанията

20 февруари 2024 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET е партньор на състезанието от Световния шампионат в Супер Ендуро в София

WINBET ще бъде официален партньор на Българската федерация по мотициклетизъм (БФМ) за организацията на кръга от световния шампионат в една от най-атрактивните мотоциклетни дисциплини – супер ендуро. 

Състезанието ще бъде  в столичната „Арена София“ на 24 февруари и в него се очаква да вземат участие някои от най-известните състезатели в MotoZ FIM SuperEnduro World Championship, включително трикратния световен шампион и все още властващ победител в шампионата, британецът Били Болт, неговият сънародник Джони Уокър, както и завърналите се в супер ендурото Мануел Летенбихлер от Германия, шампион в дисциплината хард ендуро, и световният шампион за юноши за 2022 г. Доминик Олшови от Полша.

„Не за първи път си сътрудничим с Българската федерация по мотоциклетизъм в организацията на значими състезания и партньорството ни в организацията на кръга от Световния шампионат по супер ендуро е естествена и логична нова стъпка в отношенията ни с федерацията. Щастливи сме, че можем да бъдем част от най-голямото събитие в мотоциклетния спорт в България за годината и заедно в БФМ да предложим едно наистина страхотно изживяване за всички негови любители“, коментира главният маркетинг директор на WINBET г-жа Десислава Колева – Иванова. 

Като част от партньорството си със състезанието, WINBET предлага и специална наградна игра за всички любители на мотоциклетния спорт в своите официални профили във Facebook и Instagram, с която могат да спечелят билети за голямото събитие. Пълните условия и правила на играта са публикувани тук

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.