WINBET Happy Hour Спорт: Специална промоция за множествени залози
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

PROMO WINBET Happy Hour Спорт: Специална промоция за множествени залози

Гарантиран бонус безплатен залог от 10 лв. при залог за колонка от поне 3 събития

08 ноември 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET Happy Hour Спорт: Специална промоция за множествени залози
Happy Hour Sport

WINBET стартира Happy Hour Спорт – специална промоция за залози за няколко събития (колонка), която гарантира на клиентите на сайта winbet.bg с квалифициращи залози 10 лв. бонус безплатен залог.

Всеки ден до 12 ноември, между 10:00 и 12:00 часа, клиентите на winbet.bg могат да се възползват от специалното предложение на WINBET, като поставят предварителни залози на колонка от минимум три спортни събития на стойност от поне 20 лв. и с минимален коефициент от 1.30. Няма ограничения за вида спорт на събитията, включени в колонката.

Този залог ще донесе на играчите 10 лв. бонус безплатен залог, който може да бъде използван за поставяне на залози на събитията в секция „На живо“ на сайта.

Важно условие е, че събитията, включени в колонката, трябва да приключат до 1:00 на следващия ден, а бонусът ще бъде добавен за активация в секция Bonus Box в игралния профил на потребителите до 9:00 на следващия ден.  Срокът за активиране на бонуса е 7 дни, толкова дни е и срокът за използване на бонуса след активация.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани на сайта winbet.bg ->

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.