WINBET кани феновете за забавления и футбол на голям екран - WINBET News
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

PARTY! WINBET кани феновете за забавления и футбол на голям екран

11 юни 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET кани феновете за забавления и футбол на голям екран

Две локации в София с всички мачове от първенството с подкрепата на WINBET 

WINBET кани всички фенове на качествения футбол да се насладят заедно на така очакваното първенство на Стария континент по футбол и да проследят събитията на голям екран на две локации в София.

Фен-зоната на стадион „Юнак“ ще посрещне всички любители на спорта от първия ден на първенството, а мачовете ще бъдат излъчвани с перфектно качество на гигантския екран с размери 12 х 7 метра, вероятно най-големият от всички фен-зони в столицата. 

В добавка към вълненията от футболните срещи са и забавните наградни игри на WINBET, които ще позволят на феновете да спечелят специални награди – футболни топки – реплика на официалната топка на първенството, фланелки от колекцията H8S на Христо Стоичков, раници и др. 

WINBET ще бъде и партньор на Фестивала на бирата, който ще се проведе на открития паркинг на The Mall през целия период на първенството и освен вкусни изкушения и над 100 вида качествено пиво, феновете ще могат да гледат всички срещи от първенството на голям екран в HD качество. Зоната на фестивала работи всеки ден от 11:00 ч. до 24:00 ч.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.