Водещата българска гейминг компания WINBET ще бъде основен партньор на новия член на Втора лига на българското футболно първенство, ФК Дунав Русе през следващите три сезона, бе съобщено на събитие в крайдунавския град.

Съгласно споразумението между двете страни, логото WINBET ще бъде на фланелките на играчите на ФК Дунав Русе за мачовете от националното първенство и турнира за Купата на България, както и на Градския стадион в Русе, а играчите на тима ще бъдат на раположение на компанията за участие в промоционални активности.

Партньорството между компанията и ФК Дунав Русе започва преди седем години и клубът е първата спортна организация, с която WINBET подписа споразумение за сътрудничество в своята история.

„Продължаването на нашето партньорство с ФК Дунав Русе е част от последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт. То е и напълно логично с оглед показаното от клуба, успехите му в първенството и целите, които отборът си е поставил. Поздравяваме клуба с промоцията във Втора лига – това е постижение, което доказва, че когато има страст и желание за победа, всякакви трудности и препятствия са преодолими. Това са ценности, които ние в WINBET напълно споделяме“, коментира г-жа Десислава Колева – Иванова, главен маркетинг директор на WINBET.

„Изключително сме радостни да продължим това партньорство, в което има вече натрупана история и емоционална връзка между двете страни, а не просто бизнес отношения. WINBET беше до нас както в Лига Европа, така и във „В“ група. Именно лоялността, коректността и страхотните отношения между двете страни натежаха в посока продължаване на партньорството. За Дунав е основен въпрос да предостави стойност за своите рекламодатели и вярвам, че с WINBET гледаме в една посока. Партньорството ни с компанията ще навлезе в нова ера с още повече динамика и разширяване на отношенията“ , заяви Деян Йорданов от Управителния съвет на русенския клуб.