WINBET отново бе официален партньор на състезанието по бодибилдинг BALKAN GRAND PRIX, което се проведе на 23 април 2022 г. в столицата и бе част от календара на NPC Worldwide.

Танита Георгиева

Състезатели от България и чужбина премериха сили и се състезаваха за отличията в 29 различни категории пред многобройна публика, като събитието бе наблюдавано и на живо в интернет. Абсолютни шампиони на Balkan Grand Prix станаха Танита Георгиева в категорията Бикини фитнес, Христо Камбуров (Мъжка физика), Георги Кръстев (Класическа физика) и Марио Диловски (Бодибилдинг). Специалната награда за най-добро сценично представяне бе присъдена на Бернадет

Мехмедов, която се състезава в категория Жени физик.

„Щастливи сме, че отново сме партньор на Balkan Grand Prix, след като подкрепихме дебютното издание на турнира и през октомври миналата година“, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева –  Иванова. „Причината е, че това авторитетно състезание категорично се превърна в един от най-атрактивните и впечатляващи форуми в света на бодибилдинга не само в България, а и в целия регион.

“Благодарение на Balkan Grand Prix, отново станахме свидетели на един невероятен спектакъл на силата, красотата и спортния дух и ние виждаме своето място в него, като компания с доказано присъствие и подкрепата за българския спорт“, допълни тя.

Спортното шоу с международно участие бе част от календара на NPC Worldwide и се проведе по правилата и под егидата на Международната федерация по бодибилдинг (IFBB). Πoбeдитeлитe в oтдeлнитe ĸaтeгopии нa ВАLКАN GRАND РRІХ пpидoбивaт пpaвoтo дa yчacтвaт нa пpoфecиoнaлни ĸвaлифиĸaции нa гoлeми мeждyнapoдни тypниpи.