WINBET отново с отличие от Българската федерация по мотоциклетизъм
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ПРИЗНАНИЕ: WINBET отново с отличие от Българската федерация по мотоциклетизъм

Партньорството между федерацията и компанията продължава вече втора година

29 декември 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET отново с отличие от Българската федерация по мотоциклетизъм

За втора поредна година WINBET получи почетния знак на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ) за изключителен принос в развитието на мотоциклетния спорт в страната.

Отличието бе връчено на церемонията за награждаване на шампионите и призьорите на федерацията за 2022 г. в Пловдив и бе получено от главния маркетинг директор на WINBET г-жа Десислава Колева – Иванова.

WINBET е основен партньор на БФМ от 2021 г. и подкрепя състезанията по мотоциклетизъм на писта, супер мото и ендуро в календара на федерацията.

„Изключително сме щастливи, че вече две години партньорството между WINBET и Българската федерация по мотоциклетизъм спомага за развитието на един толкова обичан в България спорт. Резултатите на състезателите и интересът на публиката към събитията, организирани от федерацията, доказват това“, коментира г-жа Колева-Иванова.

„Благодаря на федерацията за този знак на уважение към нас като партньор и като компания, която активно подкрепя българския спорт. Пожелавамe още много успех на всички състезатели и отбори през новата 2023 г.“, допълни тя.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.