ЦСКА имат 81 точки в актива си, което щеше да им стигне за титла в Първа лига в почти всеки друг сезон от 1993 г. насам. ЦСКА имат и едва три загуби в това първенство и има доста ирония във факта, че не са вече шампиони заради две пропуснати в допълнителното време на мачовете дузпи.

Но дори и сега „червените“ имат поне теоретичен шанс за първото място, но ще трябва не само задължително да победят във „вечното дерби“, а и да чакат малко чудотворна помощ от друг отбор. При тези обстоятелства, не е особено странно, че коефициентът на WINBET за титла на ЦСКА е 9.00*, срещу 1.12 за поредна победа в първенството на Лудогорец.

Двата отбора се нуждаят от победа, ако искат да изпълнят целите си. Докато ЦСКА се нуждаят от малко чудо, за да спечелят първа шампионска титла от 15 години насам, Левски изостават с две точки от 1948 в спора за третото място и директно влизане в Лигата на конференциите.

Заради практически неизбежния бараж с Арда, „сините“ сътвориха невероятни циркове с избора на състав, който да загуби в Разград миналата събота. Основни играчи бяха спестени заради опасността от наказание, но никой здравомислещ не очаква историята да се повтори в сряда.

В ЦСКА ще има куп отсъстващи, при това по съвсем обективни причини. Капитанът Юрхен Матай скъса кръстни връзки и едва ли ще е на терена повече през 2023 г., Брадли де Ноойер и Браян Морено отдавна са аут, а Джонатан Линдсет и Маурисио Гарсес са със сериозни разтежения и шансовете им да играят са минимални.

ЦСКА са в серия от пет поредни мача без победа над Левски (и 475 минути без гол) и при шока от станалото в мача срещу 1948 е трудно да се повярва, че ще успеят да я спрат точно сега. Но това е единственото решение за отбора.

На сайта winbet.bg завишените коефициенти предлагат победа за ЦСКА за 2.59 срещу 2.74 за Левски и 3.23 за подялба на точките, от което никой от двата отбора няма да има никаква полза. Тук тенденцията за ниска резултатност е толкова трайна, че няма причина да се очаква нещо по-различно от „Брой голове под 2.5“, оценено на 1.64. „Двата отбора да отбележат – Не“ се предлага за 1.81, а „Точен резултат 0:0“ за 7.75 не би учудил никого.

WINBET SPECIAL!

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ (избрани пазари):

⚽ И двата отбора да изпълнят два или повече корнера във всяко полувреме: Да – 3.00
⚽ Гол преди 09:59: Да – 4.50
⚽ Брой корнери: Над 9.5 – 2.0
⚽ Брой картони: Над 7.5 – 1.90
⚽ Елин Топузаков или Саша Илич да получат червен картон: Да – 3.50
⚽ Да отбележи по всяко време – Рикардиньо 3.70
⚽ Дюкенс Назон да отбележи и в двете полувремена: Да – 5.50
⚽ Брой българи, взели участие в мача: Над 10.5 – 2.20
⚽ Дузпа в мача: Да – 3.00
⚽ Иван Турицов да пропусне дузпа: Да – 30.00
⚽ Ивелин Попов да пропусне дузпа: Да – 19.00
⚽ Левски да пропусне дузпа: Да – 19.00
⚽ ЦСКА да отбележи от дузпа: Да – 6.50
⚽ Левски да отбележи от дузпа: Да – 6.50
⚽ Гол в добавеното време на първото полувреме: Да – 12.00

WINBET EXCLUSIVE!

ИГРАЧ vs ИГРАЧ: Кой ще отбележи повече голове?
ДЮКЕНС НАЗОН vs РИКАРДИНЬО
Неяснотата около този дуел е дали Рикардиньо изобщо ще е в групата. На Левски баражът за Лигата на конференциите трудно ще им се размине, а бразилецът виси с картони. Ако „сините“ са последователни, Рикардиньо няма да е терена както стана и срещу Лудогорец, но тази теория вероятно е също толкова състоятелна колкото и вярването, че Дядо Коледа е истински. Дюкенс Назон бе сменен на полувремето срещу 1948 в събота, което изглежда ясен знак за изчерпано доверие. Плюс това хаитянинът натрупа преобладаващата част от головете си срещу отбори от дъното на таблицата, а и защитата на Левски е втората най-здрава в Първа лига. Тук попадение може изобщо да не падне, затова коефициентът на WINBET за равенство 1.60 е за предпочитане. Победа за Рикардиньо се предлага при 4.70, а за Назон – при 4.10.

И ОЩЕ:

WINBET ЛИГА: Кой ще отбележи повече голове? ИВЕЛИН ПОПОВ vs ТОБИАС ХАЙНЦ

WINBET ЛИГА: Кой ще отбележи повече голове? ФИЛИП КРЪСТЕВ vs МАРИСИО ГАРСЕС

Преди пет години, пак в последния кръг на първенството, двата отбора сътвориха истински цирк,  за да станат Лудогорец шампиони и това е най-вероятният сценарий и сега. Кой изобщо би заложил, че Черно море (без победа от края на редовния сезон) ще спечелят за първи път за първенство срещу „орлите“ от 2019 г. точно сега? Колкото и старши треньорът им Илиян Илиев да се кълне, че мачът ще е истински, „милионите на масата“ са твърде много за да му повярва някой.

Победа за Лудогорец WINBET оценява на 1.42 (0% марж), а при 16 попадения през този сезон помежду им „Брой голове над 2.5“ за 1.86 определено си струва. Както и „Двата отбора да отбележат – Да“ за 2.17, защото защитата на Лудогорец не може да спре никого и единствено

Локомотив Пловдив в последните шест мача пропуснаха да се разпишат срещу тях.

WINBET SPECIAL!

СУПЕР ЗАВИШЕН КОЕФИЦИЕНТ:

⚽ Лудогорец да спечели и двете полувремена: Да – 4.05

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:
⚽ Брой корнери: Над 9.5 – 1.95
⚽ Първо полувреме брой корнери: Над 4.5 – 1.95
⚽ Брой картони: Над 5.5 – 1.75
⚽ Дузпа в мача: Да – 2.80
⚽ Да отбележи по всяко време: Игор Тиаго – 2.50
⚽ Победа за Лудогорец и Двата отбора да отбележат: Не – 2.59

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.