WINBET е генeрален спонсор и основен партньор на българския национален отбор по футбол Socca 6 (5+1), който ще участва в Световното първенство в този формат на играта.

Тази година, първенството ще се проведе в Будапеща, Унгария от 10 до 18 септември.

Съгласно споразумението между WINBET и българската Аматьорска мини футболна лига (АМФЛ), логото на компанията ще бъде на екипите на представителния ни отбор за всички срещи от тяхното участие в турнира, който е част от програмата на International Socca Federation (ISF).

Националите ни започват участието си със срещи в предварителна Група А, в която са заедно с отборите на Египет, Сърбия, Кот Д‘Ивоар и домакините от Унгария, срещу които е и първият мач на българския тим. Той е насрочен за понеделник, 12 септември, от 21:00 ч. българско време и ще бъде излъчен пряко от Sportal TV и sportal.bg , където ще могат да бъдат наблюдавани и всички останали срещи на отбора.

Програмата за мачовете в групата на националите ни продължава с мач срещу Кот д‘Ивоар на 13 септември (14:00), срещу Египет на 14 септември (19:00) и срещу Сърбия на 15 септември (15:00).

WINBET пожелава успех на българския национален отбор!