WINBET поздравява българската състезателка по борба Юлиана Янева с нейния пореден успех – бронзов медал в категория до 72 кг от Европейското първенство в Будапеща. 

Това е поредно отличие в кариерата на младата състезателка след златото от Световната купа през миналата година в Белград и среброто от първенството на континента през 2021 г. във Варшава.

Юлияна, която се подготвя и тренира с подкрепата на WINBET, преодоля тежка контузия, превъзмогна болката и отново показа непримиримия си дух, за да защити за пореден път честта на България и българската борба в конкуренция с някои от най-силните състезателки в своята категория на континента.  

„Юлияна доказа, че е голям спортист, голяма българка, която е способна на всичко в преследване на високите си цели в спорта. Целият екип на WINBET се присъединява към поздравите за нея и нейния треньор, легендарния Серафим Бързаков, и ѝ пожелава още много успехи на тепиха и извън него“, коментира главният маркетинг Директор на WINBET, г-жа Десислава Колева-Иванова.

Подкрепата за Юлияна е част от последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт, която включва ползотворни партньорства с редица спортни клубове, федерации, индивидуални атлети и значими спортни събития.