WINBET има удоволствието да честити първата европейска титла на българската състезателка по борба Юлияна Янева, която спечели златото в категория до 68 кг на първенството на континента в Загреб, Хърватия.

Това е заслужено поредно отличие в кариерата на младата състезателка след бронза от европейското първенство в Будапеща през миналата година, златото от Световната купа в Белград и среброто от първенството на континента във Варшава през 2021 г.

Юлияна, която се подготвя и тренира с подкрепата на WINBET, достигна до европейския връх въпреки дългите месеци възстановяване от тежка контузия и множество операции. Тя отново показа непримирим дух и неизтощима воля за победа, надделя над болката и спечели титлата в конкуренцията на някои от най-силните състезателки на континента.

„Трудно е изразя с думи възхищението си от силата и амбицията на Юлияна, която за пореден път доказа на всички ни колко голям спортист и каква голяма личност е. Целият екип на WINBET се присъединява към поздравите за нея и нейния треньор, легендарния Серафим Бързаков и ѝ пожелава още много успехи на тепиха и извън него“, коментира главният маркетинг Директор на WINBET, г-жа Десислава Колева-Иванова.

Подкрепата за Юлияна е част от последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт, която включва ползотворни партньорства с редица спортни клубове, федерации, индивидуални атлети и значими спортни събития.