WINBET предлага безплатни завъртания за всеки български медал в Токио

За песимистите, Олимпийските игри в Токио са малко апокалиптично събитие – чудовищна жега и невероятна влажност на въздуха, призрачно празни спортни терени и съоръжения, отказали се от участие държави … 

Но за оптимистите, състезанията вървят по план и България вече (донякъде изненадващо) дори спечели медал. А WINBET предлага специална промоция на потребителите на сайта winbet.bg с награди за всяко качване на българин на стълбичката на медалистите.

Единичен залог на стойност минимум 20 лв. (или равностойността в друга валута) на събитие от олимпийските игри с коефициент поне 1.30 гарантира участие в промоцията. Всеки медал на български спортист ще донесе на играчите безплатни завъртания на играта Olympus Glory. Бронзов медал, като този на Антоанета Костадинова в стрелбата, ще носи 20 завъртания, сребърния– 50, а златния медал – цели 100 завъртания! 

Olympus Glory

Предложенията на WINBET за Токио 2020 ще намерите разделите за съответните дисциплини в секция Спорт. Включените в промоцията спортове са футбол, тенис, баскетбол, волейбол, тенис на маса, колоездене, баскетбол 3х3, лека атлетика, бадминтон, бейзбол, плажен волейбол, бокс, хандбал, ръгби, ветроходство, водна топка, стрелба с лък, фехтовка, плуване, конен спорт, скейтбординг, хокей на трева, голф, сърфинг, гребане, триатлон, вдигане на тежести, скокове във вода, кану-каяк, таекуондо, джудо и борба.

След всеки медал на България е необходимо да направите нов залог за да продължите участието си в промоцията. Затова си отбележете следните дати в календара:
– 27 юли (европейският вицешампион Ивайло Иванов в категория до 81 кг в турнира по джудо)
– 28 юли (Божидар Андреев в категория до 73 кг във вдигането на тежести)
– 30 юли (Антоанета Костадинова и Мария Гроздева на 25 м пистолет)
– 3 август (Христо Христов в категория до 109 кг във вдигането на тежести)
– 3-7 август (турнирът по борба с участието на седем български представители)
– 5 август (победителката от европейските игри Ивет Горанова в категория до 55 кг в таекуондо надпреварата)
– 8 август (финалът на ансамбловите съчетания в художествената гимнастика)

Може би е важно да споменем, че България не е имала олимпийски шампион от… игрите в Пекин през 2008 г., когато спортистите ни спечелиха общо пет олимпийски медала. На игрите в Лондон през 2012 г. медалите бяха три, също колкото и на Олимпиадата в Рио през 2016 г. 

За щастие, конкуренцията в редица спортове на игрите в Токио е…да речем, предолима. Особено във вдигането на тежести. В категорията си Божидар Андреев, например, ще спори с представители на Китай, Венецуела, Молдова, САЩ, Япония, Албания, Тунис, Индонезия, Испания, Саудитска Арабия, Мексико, Австралия и Мароко! Тъй че се пригответе за доста игри на Olympus Glory.