Oт днес до 4 октомври, любителите на  качественото гейминг забавление могат да участват в ексклузивния слот-турнир с игрите на производителя Evoplay, налични на сайта winbet.bg. Победителите в турнира ще си поделят парични премии – кеш бонуси без депозит – на обща стойност 10 000 лв.

В този турнир няма минимална сума на квалифициращите залози, но за да участват в него регистрираните потребители на онлайн казино сайта winbet.bg трябва да изберат иновативните и впечатляващи с дизайна си игри на Evoplay. Всяко печелившо завъртане на тези игри носи на играчите точки за класирането в турнира и първите 100 участника в класирането ще получат кеш бонуси без депозит на различна стойност.

Точките за класирането се определят в зависимост от реализираната нетна печалба при всяко печелившо завъртане на игрите, включени в турнира, разделена на сумата на направения залог. Например, ако залог от 20 лв. донесе печалба от 100 лв., то играчът ще спечели 5 точки (100 лв. нетна печалба /20 лв. залог = 5 точки). В случай на равенство, всички клиенти с еднакъв брой точки ще получат наградата за конкретната позиция.

Първенецът в класирането ще получи 2000 лв. като кеш бонус без депозит към своята игрална сметка, подгласниците му на второ и трето място ще спечелят бонуси от, съответно, 1000 и 500 лв. и т.н. Бонусите ще могат да се използват за нови забавления с игрите на Evoplay на сайта winbet.bg.