WINBET получи почетния знак на федерацията за изключителен принос в развитието на мотоциклетния спорт от Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ).

Отличието бе връчено по на церемонията за награждаване на шампионите и призьорите на федерацията  за 2021 г. в Пловдив миналата вечер. Главният маркетинг директор на WINBET г-жа Десислава Колева-Иванова получи почетния знак от името на компанията.

WINBET е основен партньор на федерацията и подкрепи състезания по мотоциклетизъм на писта, супер мото и ендуро в календара на федерацията през годината.

„От името на целия екип на WINBET бих желала да поздравя всички наградени днес, всички състезатели и отбори и разбира се федерацията, затова, че въпреки всички трудности, продължават да работят за любимия си спорт, да го поддържат и да го развиват”, сподели по време на събитието г-жа Колева-Иванова.

„Благодаря на Българската федерация по мотоциклетизъм за професионализма им в работата по нашето сътрудничество, както и за този знак на уважение към нас като партньор и като компания, която активно подкрепя българския спорт“, допълни тя.