Хубавото е, че България започна световните квалификации без очаквания. И дори да имаше такива, домакинските загуби от Швейцария и Италия бързо ги убиха. Лошото е, че равенството срещу европейските шампиони през септември и победата над Литва изведнъж ни дадоха надежда за баражите, само за да се случи неизбежното: националите ни ще гледат по телевизията следващото световно първенство. 

За „лъвовете” пътят към Катар завършва с гостуване за чест и, евентуално, слава на Швейцария и WINBET предлага специалната си промоция за срещата.

За да участват в нея, клиентите на winbet.bg е необходимо да направят предварителен, единичен залог на стойност поне 20 лв. при коефициент от минимум 1.30 за мача, който е в понеделник, 15 ноември, от 21:45 ч. 

Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 10 лв. бонус безплатен залог за събитие от секцията „На Живо“ на winbet.bg за всеки отбелязан гол от България. 

Националите загряха за гостуването на Швейцария с драматично, но престижно 1:1 като гост в контрола с Украйна. Факт е, че домакините си имаха други грижи на главата и резултатът не бе най-важното за тях, но експерименталната селекция на Ясен Петров не се посрами. Малцина от титулярите в Одеса обаче ще са на линия в Люцерн, при все, че контузиите на Костадинов, Витанов и Божиков оставят пробойни в стартовите единайсет.

За Швейцария мачът в понеделник е обвързан със сметки, но едно е сигурно – пътят към Катар при всички положения няма да завърши тази година. Тимът смени селекционера си в хода на квалификациите, като Мурат Якин наследи Владимир Петкович след Евро 2020. Но по резултатите не си личи да е имало промяна. При Якин, Швейцария записа три победи и две равенства при голова разлика 8:1!

Логично, домакините са фаворит за победа в мача и WINBET предлага коефициент 1.18 за техен успех. Равенството е оценено на 6.66, а победа на България – на фантастичното 14.00. Но „лъвовете” винаги са имали проблеми с този съперник, въпреки че единствената ни победа дойде точно на швейцарска земя (2:0 в приятелски мач през април 1992 г.).

Швейцарците допуснаха само един гол в първите си шест мача в групата и той бе отбелязан от Кирил Десподов на 25 март. Оттогава, вратата им не е била превземана вече 494 минути. Затова, WINBET предлага „Швейцария чиста мрежа – Да” за 1.55. Но ако вярвате, че серията на националите ни от три поредни гостувания с попадение ще продължи, „България общ брой голове над 0.5” е с коефициент 2.28. И така бонусът от промоцията на WINBET може да стане не двоен, а практически троен!

*Коефициентите са валидни към 10:00 ч. на 12 ноември 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.