Футболът е колективен спорт, но ролята на индивидуалните качества на играчите, особено в нападение, често е решаваща. Затова и няма да затихне дебатът „Кой е по-велик: Роналдо или Меси?“ Те едва ли някога отново ще застанат един срещу друг на терена в официален мач, освен, може би на стари години в някое клубно първенство в Персийския залив.

Благодарение на уникалното и максимално ексклузивно предложение Играч vs играч на сайта winbet.bg обаче това е напълно възможно.

WINBET е първият и единствен букмейкър в България, който предлага на потребителите възможността да поставят звездите на футбола в своеобразен двубой един срещу друг без непременно отборите им да са в директен сблъсък. Съперниците може да са на стотици, а случая на Меси и Роналдо – и на хиляди километри един от друг. Може да са съотборници, работещи един за друг или един срещу друг. Дори не е необходимо мачовете им да са в един и същи ден – Играч vs играч ги противопоставя един срещу друг.

Регламентът на Играч vs играч е прост:

 

⚽ Във всеки двубой участват по двама играчи.

⚽ За всеки двубой се определят съответните пазари и коефициенти, на които потребителите на сайта на WINBET могат да поставят залози, така както биха го направили за всяко друго спортно събитие.

⚽ Пазарите могат могат да бъдат „Повече голове“  (в редовното време и продълженията на мача, но без дузпите) или „Повече точни удари“ и „Повече удари“ и др.

⚽ Възможните изходи от двубоя са три (1Х2) и за всеки изход има посочен съответен коефициент.

⚽ Предложенията важат за конкретни мачове на участващите футболисти

С Играч vs играч нещата са лесни и ясни: най-големите звезди на футбола (дори такива, които никога не биха могли да се изправят един срещу друг) влизат в директен сблъсък и отпадат всякакви догадки и предположения от типа „Какво би станало ако…?“

Много скоро WINBET ще предложи подобни двубои и в други спортове освен футбол.

Тази седмица преминава под знака на квалификациите за Евро 2024 и WINBET предлага осем дуела Играч vs играч:

Eксклузивните предложения Играч vs играч са поредната иновация на WINBET, с която водещият  оператор на българския пазар предлага на потребителите на сайта winbet.bg още по-разнообразни възможности за забавление и залози и която допълва богатите функционалности на сайта.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.