Водещата българска гейминг компания WINBET ще бъде официален партньор на ПФК Локомотив (Пловдив) през следващите три години, съобщиха на официално събитие на стадиона на клуба представители на компанията и на ръководството на отбора.

Съгласно споразумението между компанията и клуба, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на Локомотив (Пловдив) от националното първенство, турнира за Купата на България, както и на стадиона на отбора. Споразумението също така предвижда специални бонуси за клуба, в зависимост от представянето на отбора в различните състезания. Играчите на Локомотив (Пловдив) ще участват и в промоционални активности на компанията.

„Разговорът беше много кратък, ясен и точен. Това ще бъде една помощ за Локомотив, която ще позволи доизграждане започнатото вече шестгодишно действие. Това ще е крачка към по-големите успехи, искам да изкажа едно огромно благодаря“, коментира собственикът на ПФК Локомотив Христо Крушарски.

„Грижата и подкрепата за българския спорт е част от философията зад бранда WINBET. За нас е чест да бъдем партньори на най-прогресиращия футболен клуб в България защото намираме много общо между амбициите на нашия бранд и тези на Локомотив (Пловдив). Надяваме, с  наша помощ, отборът да продължи възходящото си развитие и да се представя добре както в първенството, така и в евротурнирите. Пожелаваме им успех през пролетния полусезон на шампионата“, заяви маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева – Иванова.

„Като старши треньор на отбора мога само да кажа, че ме радва факта, че водещата гейминг компания в България в лицето на WINBET става спонсор на Локомотив. Надявам се, че чрез това сътрудничество ще успеем да постигнем нови запомнящи се успехи. Те през годините са доказали, че са верен партньор на българския футбол, баскетбол, борба, волейбол и това заслужава само адмирации“, сподели Александър Тунчев.