WINBET ще бъде основен партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

Актуално WINBET ще бъде основен партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм

19 май 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET ще бъде основен партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм

Компанията ще подкрепи поредица от състезания календара на БФМ

Водещият български гейминг оператор WINBET ще бъде основен партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ). Компанията ще бъде и основен спонсор на титлите в три от състезанията от програмата на федерацията за 2021 г. 

Марката на компанията вече присъства на пистата по време на състезанието „Три планини хард ендуро“, кръг от BG X Enduro Championship, в Банско.

Следващите състезания от календара на БФМ, които ще бъдат подкрепени от компанията ще са националния шампионат СуперМото WINBET GRAND PRIX в Хасково в края на август и седмия и осмия кръг от пистовия шампионат WINBET GRAND PRIX BULGARIA през септември. WINBET ще предоставя и награда WINLAP за участника с най-бърза обиколка в състезанието.

„Партньорството ни с Българската федерация по мотоциклетизъм е естествено продължение на последователната политика на WINBET в подкрепа на развитието и популяризирането на българския спорт. Вярваме, че поставяме началото на едно прекрасно и ползотворно сътрудничество“, коментира маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.