Компанията ще подкрепи поредица от състезания календара на БФМ

Водещият български гейминг оператор WINBET ще бъде основен партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ). Компанията ще бъде и основен спонсор на титлите в три от състезанията от програмата на федерацията за 2021 г. 

Марката на компанията вече присъства на пистата по време на състезанието „Три планини хард ендуро“, кръг от BG X Enduro Championship, в Банско.

Следващите състезания от календара на БФМ, които ще бъдат подкрепени от компанията ще са националния шампионат СуперМото WINBET GRAND PRIX в Хасково в края на август и седмия и осмия кръг от пистовия шампионат WINBET GRAND PRIX BULGARIA през септември. WINBET ще предоставя и награда WINLAP за участника с най-бърза обиколка в състезанието.

“Партньорството ни с Българската федерация по мотоциклетизъм е естествено продължение на последователната политика на WINBET в подкрепа на развитието и популяризирането на българския спорт. Вярваме, че поставяме началото на едно прекрасно и ползотворно сътрудничество”, коментира маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова.