WINBET ще бъде основен партньор на турнира по канадска борба WINBET Open
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ПАРТНЬОРСТВО: WINBET ще бъде основен партньор на турнира по канадска борба WINBET Open

Над 150 състезатели от шест държави ще се състезават в Благоевград

01 декември 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET ще бъде основен партньор на турнира по канадска борба WINBET Open

WINBET ще бъде основен партньор на големия международен турнир по канадска борба WINBET Оpen, който ще се проведе на 3 декември 2022 г. в Благоевград, бе съобщено днес на съвместна пресконференция на Българската армрестлинг федерация и компанията.

Над 150 състезатели от шест държави ще премерят сили в зала „Скаптопара“ и ще се борят за наградния фонд от 11 600 лв. на турнира, който се организира под егидата на Българската армрестлинг федерация, със съдействието на Община Благоевград.

До този момент участие са потвърдили изявени имена в този спорт от България, Грузия, Румъния, Северна Македония, Германия и Косово. В състезанието ще вземат участие световните шампиони Стефан Ленгаров, Йордан Цонев и Пламен Димитров. 

Специални гости на събитието ще бъдат легендата на канадската борба, четирикратният световен и петкратен европейски шампион Цветан Гашевски и рекордьорът на Гинес за най-много набирания с една ръка Георги Гайдарджиев. 

Турнирът WINBET Open ще обхване всички възрастови групи и категории и ще включва състезания както за мъже, така и за жени, както професионалисти, така и амaтьори. Записванията за участие за любители започват в петък от 14:00 ч. 

Схватките започват в 11:00 ч., а входът е свободен. 

 „Благодаря на WINBET за подкрепата. За нас бе много важно да организираме както трябва първия подобен турнир по канадска борба от подобна величина в Благоевград и с помощта, която ни оказаха WINBET и Община Благоевград вярвам, че ще успеем да постигнем това. Надяваме се този турнир да се превърне в една добра традиция за града и за любимия ни спорт и да продължава да събира елита на канадската борба от България и чужбина“, сподели организаторът на турнира Любомир Миланов. 

„За нас е удоволствие да бъдем основен партньор на този първи по рода си турнир. За WINBET подкрепата за спорта е част от философията на компанията ни и се простира далеч отвъд основната ни дейност, а канадската борба е спорт, в който България има много значими постижения на световно ниво. Пожелаваме успех на турнира и на Българската армрестлинг федерация“, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева-Иванова по време на събитието. 

СНИМКА: Бончук Андонов/Startphoto.bg

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.