WINBET спечели престижната награда True Leaders
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ПРИЗНАНИЕ: WINBET спечели престижната награда True Leaders

Компанията е отличена като една от най-успешните в България за годината

12 декември 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET спечели престижната награда True Leaders

На тържествена церемония в столицата, WINBET бе удостоена с отличие на поредното издание на наградите True Leaders, които се връчват на най-успешните компании в страната от авторитетната международна консултантска компания ICAP CRIF България.

За първи път WINBET е сред малкото компании в България, които покриват критериите за наградите True Leaders: да са сред 300-те най-успешни компании според финансовия показател печалба преди данъци, такси и отчисления (EBIDTA) за предишната финансова година, да имат регистрирано увеличение на персонала в сравнение с предходната финансова година, да имат добър кредитен рейтинг според кредитната оценка на ICAP и да бъдат лидер в сектора, в който оперират.

В церемонията взеха участие над 150 гости и представители на повече от 45 водещи фирми и бизнес сдружения в България.

„Това отличие е признание за труда и усилията на всеки един от екипа на компанията, за да бъде WINBET сред най-успешните компании в България. Но тези, на които дължим този успех са преди всичко нашите клиенти, които ни дадоха своето доверие, откриха в нас своя партньор в забавлението и ни позволиха да бъдем да бъде истински лидер, в това, което правим. За тях е нашата най-искрена благодарност“, коментира главният маркетинг-директор на WINBET, г-жа Десислава Колева-Иванова.

Наградите True Leaders се връчват за десета поредна година от ICAP CRIF България, която  е част от ICAP- най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. Носителите на отличието се определят на базата единствено на обективни критерии и финансови резултати.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.