WINBET със специални бонуси за полуфиналната „битка на непобедените“ - WINBET News
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ФУТБОЛ: Европа WINBET със специални бонуси за полуфиналната „битка на непобедените“

06 юли 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET със специални бонуси за полуфиналната „битка на непобедените“

Серията от победи на един от двата отбора ще прекъсне тази вечер  

Италия и Испания откриват полуфиналните срещи на първенството на Стария континент по футбол. И двата отбора могат да се похвалят с уникални серии – Италия не е губила мач от почти три години или вече 32 мача, а Испания има само едно поражение в последните си 29 срещи на всички фронтове. Италия може и да е номиналният фаворит в срещата (включително според предвижданията на WINBET), но това съвсем не означава, че Испания няма своите шансове. 

WINBET продължава да предлага допълнителни възможности за регистрираните потребители на сайта winbet.bg за всеки мач до края на първенството. Специални бонуси – безплатни залози за избрани игри от секция LIVE Казино, в зависимост от изхода от срещите, очакват играчите с квалифициращ залог за мачовете от поне 20 лв. и минимален коефициент от 1.30, поставен преди началото на срещата. Важно е да се знае, че няма значение на какъв пазар за мача е поставен залогът и дали е печеливш, за да бъде получен бонуса. За целите на бонусите от значение ще бъде резултатът в редовното време на мача, като евентуалните продължения и дузпи няма да бъдат взети под внимание.

⚽ Всички промоционални предложения на WINBET за първенството на едно място. ⚽

Италия посреща Испания на легендарния терен на „Уембли“ и фактът, че отборът винаги инкасира гол, когато не играе мач от турнира на родна земя, може да се окаже от полза на Ла Фурия Роха. Все пак шансовете на Италия за класиране на финал и дори за спечелване на титлата остават най-високи сред четирите отбора останали в първенството. За регистрираните потребители на winbet.bg с квалифициращ залог, победа на Италия би означавалa бонус от до 50 лв. в безплатни залози за играта Lightning Dice.

Младият състав на Испания изобщо не бе убедителен в първите два мача в предварителната група и намери играта си чак в третия. След това трябваше да изиграе два двубоя с продължения и да преживее рулетката на дузпите срещу Швейцария, за да достигне до полуфинала. Където пък се оказа в нетипичната роля на отбора, от който по-скоро се очаква да загуби. Победа за Испания може да донесе на играчите на winbet.bg с квалифициращ залог бонус от до 50 лв. в безплатни залози за играта Lightning Roulette

И за да бъде максимално ясно, победа за който и да е от отборите дава на играчите с квалифициращи залози сигурни 20 лв. за безплатни залози на играта и по още 10 лв. ако в срещата бъде даден червен картон, бъде отсъдена дузпа (без значение в полза на кой отбор) или бъде отбелязан автогол. Равенство в редовното време обаче ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани.

Всички подробности за това предложение. 

⚽ Предвижданията на WINBET за полуфиналите в първенството. ⚽

Бонусите за тези срещи ще бъдат заредени в игралните профили на потребителите на winbet.bg с квалифициращи залози до един час след края на мача и потребителите имат 24 часа да ги употребят. Няма допълнителни условия за усвояването на евентуални парични печалби от бонус игрите и потребителите могат да разполагат с тях както по желаят. 

А ето малко спомени от предишното първенство на континента във Франция, когато Италия и Испания се срещнаха на осминафинал. 

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.