WINBET стартира безплатната игра „Стратегът“ с прогнози за Евро 2024
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ЕВРО 2024: WINBET стартира безплатната игра „Стратегът“ с прогнози за Евро 2024

Играта ще зарадва познавачите с допълнителни възможности за печалби

11 юни 2024 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET стартира безплатната игра „Стратегът“ с прогнози за Евро 2024

Безплатната игра Стратегът ще обогати изживяването от Европейското първенство по футбол за всички регистрирани потребители на сайта на WINBET и ще им осигури възможност да спечелят вълнуващи парични награди.

Играта Стратегът на WINBET е достъпна за всички клиенти на сайта winbet.bg и за участие в нея не са необходими депозит или поставяне на залози с парични средства. Участниците ще се състезават за наградите в играта единствено чрез своите умения да прогнозират резултатите от мачовете от футболното събитие на годината и чрез своите знания за любимата игра.

За да постигнат успех, играчите трябва направят успешни прогнози за резултата или крайния изход от мачовете на първенството, както и да отговорят на футболните въпроси, които WINBET ще им зададе.

Христо Стоичков е звездата в „Майстер“ от WINBET по време на Евро 2024
12 юни 2024 | Новини

Христо Стоичков е звездата в „Майстер“ от WINBET по време на Евро 2024

Играта Стратегът е разделена на рундове, които следват отделните етапи на Европейското първенство – три кръга от мачовете в предварителните групи, осминафинален рунд, четвъртфинален рунд и последен рунд, който обхваща полуфиналите и финала на първенството.

Успешно направените прогнози и верните отговори на въпросите за съответния рунд и мач ще носят на играчите им носят различен брой точки. Всеки познат точен резултат носи на играча 8 точки, познатият краен изход от срещата (победител или равенство) – 5 точки, а отговорите на футболните въпроси 2 или 3 точки.

Участниците в играта Стратегът ще могат да преминат в следващия рунд само ако съберат определен брой точки. Тези точки са валидни също и за генералното класиране в играта и за междинните класирания след първите четири рунда.

Всичко от WINBET за Евро 2024 ->

„Любим отбор“ на WINBET прави Евро 2024 още по-интересно
07 юни 2024 | Новини

„Любим отбор“ на WINBET прави Евро 2024 още по-интересно

Първите 200 участници с най-много спечелени точки ще спечелят наградите от генералното класиране след приключването на играта. Награди са предвидени и за първите петима играчи по брой спечелени точки за трите рунда в груповата фаза и в осминафиналния рунд.

За всеки рунд от играта е предвиден и отделен награден фонд, който се разпределя поравно между всички участници, които го преминат успешно.

Всички парични награди в играта Стратегът ще бъдат добавени в игралните профили на участниците в играта до 24 часа след спечелването им и те ще могат да се възползват от тях както намерят за добре, без условия за допълнителни разигравания.

Пълните правила и условия на безплатната игра Стратегът, както и информация за наградите в нея са на winbet.bg.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Класиране