WINBET стартира бонус 20/20 за първенството на стария континент - WINBET News
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

WINBET Bonus WINBET стартира бонус 20/20 за първенството на стария континент

09 юни 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET стартира бонус 20/20 за първенството на стария континент

20 лв. залог на живо носят 20 лв. безплатен залог за следващия мач

WINBET стартира специален бонус 20/20 за любителите на спортните залози „на живо“ по време на европейското първенство по футбол..

Всички регистрирани потребители на сайта winbet.bg, които поставят залози в секция „На живо“ за мачовете от първенството на Стария континент (без финалния мач) на стойност поне 20 лв. и при минимален коефициент от 1.30, ще получат бонус от 20 лв. безплатен залог в секция „на живо“ за следващия мач от програмата на първенството. Задължително условие е залогът да бъде поставен в редовното време на срещата ( не и по време на евентуални продължения и дузпи)..

Бонусът ще бъде добавен в профила на потребителя до един час след края на мача, за който е поставен залога. За да могат да го използват, потребителите трябва да го активират от меню Bonus Box в своя профил. Безплатният залог може да бъде използван само и единствено за залог „на живо“ за следващата среща в програмата на първенството.

В случай че в същия ден има две срещи с еднакъв начален час, бонусът може да бъде използван за залог „на живо“ за среща по избор на потребителя. Ако потребителят направи квалифициращи залози за срещи, играещи се по едно и също време, той ще получи безплатен залог с удвоена стойност (40 лв.) за следваща среща от програмата на Евро 2020. ..

Всички подробности по правилата и условията на бонус 20/20 са публикувани тук.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.