WINBET стартира GRANDE слот-турнир с награден фонд от 50 000 лв. - Спортни Новини - Winbet
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ТУРНИР WINBET стартира GRANDE слот-турнир с награден фонд от 50 000 лв.

Емоции и забавления с най-популярните игри на EGT

30 август 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET стартира GRANDE слот-турнир с награден фонд от 50 000 лв.

От 19:00 ч. днес започва GRANDE турнирът на WINBET с двадесет от най-популярните игри на EGT на сайта winbet.bg. Активните клиенти на сайта ще се състезават за общия награден фонд от великолепните 50 000 лв.

Турнирът ще продължи до 19:00 ч. на 13 септември и ще предложи две седмични класирания, във всяко от които първите 100 участници с най-много натрупани точки, ще си поделят по 25 000 лв.

Точките за класирането се определят в зависимост от реализираната нетна печалба при всяко печелившо завъртане на игрите включени в турнира, разделена на сумата на направения залог. Например, ако залог от 10 лв. донесе печалба от 100 лв., то играчът ще спечели 10 точки (100 лв. нетна печалба /10 лв. залог = 10 точки.)

Класираните на първо място играчи в седмичните класации, ще спечели прелестните 5000 лв., класираните на второ място ще инкасира 3000 лв., третият в класацията – 2000 лв. и т.н. В случай на равенство в точките, всички играчи с еднакъв брой точки ще получат наградата за съответната позиция. Участниците в турнира ще могат да проследят временното класиране по точки в раздел Промоции, секция Турнири на сайта, където то ще се обновява на всеки 12 часа.

Наградите ще бъдат добавени в клиентските профили на участниците като „свободен баланс“ до 24 часа след приключване на промоционалния период и играчите ще могат да го използват както намерят за добре.

Пълният списък на игрите включени в турнира, както и подробните му правила са публикувани на сайта winbet.bg.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.