Награден фонд от 100 000 лв. очаква любителите на спортни залози „на живо“

WINBET стартира специален турнир за любителите на спортните залози „на живо“ за европейското първенство по футбол с общ награден фонд 100 000 лв. 

WINBET GRANDE Турнир ще започне на 11 юни и ще продължи до 11 юли включително. В него ще участват всички регистрирани потребители на сайта winbet.bg, които поставят единични залози за събитията в секцията „На живо“ за мачовете от първенството, като турнирът ще се проведе в три отделни етапа. 

Няма ограничения за броя на поставените залози, както и за минимален коефициент или минимална сума на залога. За всеки печеливш залог, участниците в турнира ще печелят точки, изчислени като произведение от постигнатата нетна печалба и коефициента, на който е поставен залога. В зависимост от спечелените точки, участниците ще бъдат подредени в класация, която ще определи кои от тях ще спечелят наградите за всеки отделен етап. Победител в съответния етап е потребителят, спечелил най-много точки.

Първият етап от турнира WINBET GRANDE Турнир ще започне на 11 юни и ще продължи до 19 юни включително, като за него важат всички залози „на живо“ за мачовете от първите два кръга на предварителните групи на първенството. В зависимост от събраните точки в този етап първите 50 участника с най-много точки ще получат парични награди до 5 000 лв. Общият награден фонд за този етап е 25 000 лв. 

Вторият етап на турнира, с общ награден фонд от също 25 000 лв., ще започне на 20 юни и ще продължи до 29 юни включително. За него ще важат поставените единични залози „на живо“ за срещите от третия кръг в предварителните групи и мачовете от осминафиналите на първенството. За най-добре представилите се във втория етап 50 участника ще има парични премии, като победителят в етапа ще получи награда от 5 000 лв.

Третият етап на WINBET GRANDE Турнир е с общ награден фонд от прекрасните 50 000 лв. и ще се проведе от 2 до 11 юли 2021 г. Етапът и ще обхване мачовете от четвъртфиналите, полуфиналите и финала на първенството. И в този етап от турнира 50-те играчи с най-много точки ще спечелят парични награди. Наградата за победителя в етапа ще бъде 10 000 лв., класираният на второ място играч ще получи 7 500 лв., а третият в класирането ще спечели 5 000 лв. 

Паричните награди ще бъдат преведени по игралните сметки на печелившите участници в рамките на 24 ч. след края на всеки етап и ще могат да се ползват без никакви ограничения. 

Всички подробности по правилата и условията на WINBET GRANDE Турнир са публикувани тук.