Награден фонд от 30 000 лв. очаква любителите на спортни залози „на живо“

WINBET стартира своя Празничен турнир за любителите на спортните залози „на живо“ с общ награден фонд 30 000 лв. 

WINBET OPEN Празничeн турнир ще започне на 30 април и ще продължи до 9 май включително. В него ще участват всички регистрирани потребители на платформата winbet.bg, които поставят залози за събитията в секцията „На живо“ като състезанието ще се проведе в три отделни етапа. 

Няма ограничения за броя на поставените залози, както и за минимален коефициент или минимална сума на залога. За всеки свой залог, участниците в турнира ще печелят точки, изчислени като произведение от постигнатата нетна печалба и коефициента, на който е поставен залога. В зависимост от спечелените точки, участниците ще бъдат подредени в класация, която ще определи кои от участниците ще продължат в следващия етап на турнира и кои от тях ще спечелят наградите за съответния етап, както и победителите в крайното класиране. 

Първият етап от турнира ще започне на 30 април и ще продължи до 3 май включително. В зависимост от събраните точки в този етап, първите 2000 участника ще продължат за втория етап, а за класираните на първите 200 места са предвидени и парични награди от 10 до 1000 лв. 

Вторият етап на турнира ще започне на 4 май и ще продължи до 6 май включително, като след него първите 1000 участници по брой точки ще продължат в третия, последен етап. За най-добре представилите се във втория етап 200 участници ще има и парични премии от 25 до 1250 лв.

Третият етап на празничния турнир на WINBET ще започне на 7 май и ще приключи в полунощ на 9 май 2021 г. и в него ще бъдат излъчени крайните победители в турнира. Парични премии ще получат всички участници на първите 100 места в крайното класиране, като премията за победителя е 2000 лв. Класираният на второ място ще прибере премия от 1500 лв., а наградата за участника на трета позиция в крайното класиране ще бъде 1000 лв. 

Всички парични награди ще бъдат налични в игралните сметки на печелившите участници в рамките на 24 ч. след края на всеки етап и ще могат да се ползват без никакви ограничения. Подробности по правилата и условията на Празничния турнир на WINBET за публикувани тук.