WINBET стартира слот-турнир с избрани игри на CT GAMING - WINBET News
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ТУРНИР WINBET стартира слот-турнир с избрани игри на CT GAMING

Победителите в турнира ще си поделят общ награден фонд от 20 000 лв.

20 септември 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET стартира слот-турнир с избрани игри на CT GAMING
WINBET стартира слот-турнир с избрани игри на CT GAMING

Днес започва специален слот-турнир с петнайсет избрани игри на производителя CT Gaming налични на сайта winbet.bg. победителите в турнира ще си поделят парични премии – бонуси без депозит – на обща стойност 20 000 лв.

Регистрираните потребители на онлайн казино сайта winbet.bg, които поставят залози на избраните игри на CT Gaming в турнира до 27 септември 2021 г. включително участват автоматично в класирането за наградите. Първите 70 участника, натрупали най-много точки ще получат кеш бонуси без депозит на различна стойност.

Точките за класирането се определят в зависимост от реализираната нетна печалба при всяко печелившо завъртане на игрите включени в турнира, разделена на сумата на направения залог. Например, ако залог от 10 лв. донесе печалба от 100 лв., то играчът ще спечели 10 точки (100 лв. нетна печалба /10 лв. залог = 10 точки). В случай на равенство, всички клиенти с еднакъв брой точки ще получат наградата за конкретната позиция.

Първенецът в класирането ще получи 5000 лв. като бонус без депозит към своята игрална сметка, подгласниците му на второ и трето място ще спечелят бонуси от, съответно, 3000 и 2000 лв. и т.н. Бонусите ще могат да се използват за нови забавления с игрите на CT Gaming на сайта winbet.bg.

Пълният списък на игрите включени в турнира, както и подробните му правила са публикувани на сайта winbet.bg.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.