WINBET стартира слот турнир с награден фонд от 100 000 лв.
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

BREAKING NEWS: WINBET стартира слот турнир с награден фонд от 100 000 лв.

Забавления и печалби с избрани игри на EGT

05 май 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET стартира слот турнир с награден фонд от 100 000 лв.

От днес, на изцяло обновения и още по-бърз и удобен сайт winbet.bg стартира слот турнир с избрани онлайн казино игри на EGT и общ награден фонд 10 000 лв.

В турнира, който ще продължи до 15 май, са включени двадесет от най-популярните и най-търсени игри на производителя EGT, като например 40 Super Hot, Shining Crown, Flaming Hot Extreme, Brilliant Dice и др.

Участниците в турнира, които поставят залози със собствени средства на включените игри, ще печелят точки (залози на обща стойност от 20 лв. в поставени залози ще са равни на една точка) и в зависимост от спечеления брой точки, ще участват в разпределението на дневните премии в турнира.

Всеки ден в периода на турнира, петдесетте участници с най-голям брой спечелени точки ще си поделят 10 000 лв. от общия награден фонд. Премията за класираният на първо място за деня ще бъде 4000 лв., класираният на второ място ще спечели 2000 лв., наградата за потребителя на трето място ще бъде 1000 лв. и т.н. В случай на равенство, всички клиенти с еднакъв брой точки ще си разделят наградата за конкретната позиция.

Пълнитеправила и условияна слот-турнира са публикувани на сайта winbet.bg -> 

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.