От утре, 8 юли, клиентите на изцяло обновения и още по-бърз и по-удобен сайт winbet.bg ще могат да участват в супер турнир за познавачите на българския футбол с мачовете от Първа лига с общ награден фонд 50 000 лв.

За участие в него регистрираните потребители на сайта е необходимо да направят печеливш залог, предварителен или „на живо”, върху поне един мач от първите четири кръга на елитната дивизия на българското първенство.

Няма ограничения за минимална сума, коефициент и брой на поставените залози. За участие в турнира се приемат както единични, така и множествени залози (без системни залози), както и залози, уредени с функцията кеш-аут.

В зависимост от направените успешни залози, клиентите на WINBET ще печелят точки, изчислени като произведение от нетната печалба от съответния залог и коефициента, при който той е поставен. В зависимост от броя спечелени точки, участниците в турнира ще участват в класирането за разпределение на премиите след всеки от първите четири кръга на Първа лига, а така също и в генералното класиране на турнира.

Турнирът ще протече в четири кръга, които ще се проведат в периодите 8 – 11 юли, 15 – 18 юли, 22 – 25 юли и 29 юли – 1 август. Във всеки от кръговете са предвидени парични награди за първите 25 в класирането, като победителят ще получи премия от 2000 лв., класираният на второ място – 1500 лв., третият – 1000 лв. и тн.

Премията за шампиона в генералното класиране на турнира е 3000 лв., класираният на второ място ще спечели награда от 2000 лв., класираният на трето място – 1500 лв. и т.н. като премии ще получат заелите първите 50 места в него.