WINBET стартира турнир с избрани игри на Amatic
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ТУРНИР WINBET стартира турнир с избрани игри на Amatic

Премиите в турнира са на обща стойност 50 000 лв.

01 февруари 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET стартира турнир с избрани игри на Amatic

Специалният слот турнир с избрани игри на производителя Amatic вече започна на сайта winbet.bg. Участниците в турнира се състезават за премии на обща стойност 50 000 лв.

 Всеки ден до 6 февруари, регистрираните клиенти на онлайн казиното на WINBET могат да се състезават за премиите от наградния фонд на турнира, като поставят залози на игрите на Amatic, включени в турнира. За всеки 10 лв. поставени залози на тези игри, участниците в турнира ще печелят по 1 точка.

Всеки ден до 5 февруари, първите 40 участника с най-много точки в дневното класиране ще участват в разпределението на дневните награди на обща стойност 5000 лв., като участникът класиран на първо място ще получи премия от 2000 лв., класираният на второ място ще спечели награда от 1000 лв., участникът на трето място – 500 лв. и т.н.

Наградите на 6 февруари ще бъдат на обща стойност 20 000 лв. и ще бъдат разпределени на базата на точките на участниците, събрани за целия промоционален период. Победителят в генералното класиране ще спечели награда от 5000 лв., неговият подгласник ще прибере премия от 3000 лв., а класираният на трето място – 2000 лв.

Пълните правила и условия на турнира, както и списъкът на слот-игрите включени в него са публикувани на сайта winbet.bg ->

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.