Тази седмица в Дубай е изключително силният АТР турнир, в който играят четирима от първите десет в ранглистата, начело със световния № 1 Новак Джокович. Българското участие приключи с отказването поради контузия на Александър Лазаров в квалификациите, но WINBET има множество предложения със специално завишени коефициенти за феновете на тениса.

Джокович се измъкна „по терлици“ в първия кръг срещу чеха Томаш Махач, но това до известна степен бе очаквано предвид факта, че не бе играл от един месец. Хрийкспоор мина също през трисетов мач срещу французина Констант Летиен и победата го доближи до място сред поставените на АТР 1000 турнира в Индиън Уелс след седмица. Но за да стигне до него трябва да бие световния № 1, което звучи утопично.

Джокович спечели единствения им мач до момента (6:2, 6:3, 6:2 на US Open преди две години) и днес не трябва да е много по-различно.

На сайта winbet.bg победа за Джокович се предлага при коефициент 1.05* срещу 9.00 за Хрийкспоор. Но тъй като това няма да стигне за промоцията „Бонус колонка“ препоръчително е да се търси „Новак Джокович -5.5 гейма“ за 1.90 или „Новак Джокович брой геймове под 12.5“ за 1.72, което покрива чиста победа за сърбина без тайбрек. Но ако считате, че вчерашните му проблеми срещу Томаш Махач не са били случайни, WINBET предлага завишен коефициент 3.85 за „Талон Хрийкспоор да спечели сет – Да“.

Идея от WINBET

Сонего бе сред малцината, които спечелиха мача си от първи кръг чисто и не срещнаха квалификант или „щастлив губещ“, с каквито се напълни схемата. Италианецът малко изненадващо би в два сета шампиона от София Оупън Марк-Андреа Хюслер, но от Оже-Алиасим няма добри спомени. Само преди две седмици падна от него 2:6, 3:6 в Ротердам, а в двата им мача до момента не е спечелил и сет.

Оже-Алиасим би неудобния за него французин играещ за САЩ Максим Креси в първи кръг, а освен това има и отлични показатели срещу тенисисти извън Топ 50 на света. Канадецът взе 14 от последните си 16 срещу подобен опонент, а Сонего в момента е № 67.

Победа за Оже-Алиасим е с коефициент в WINBET 1.25. Специалното предложение с 0%

марж „Точен резултат 0:2“ е оценено на 2.00, но на Сонего може би му е ред да вдигне най-после шум в мач с този съперник. А и времето в Дубай в сряда е доста ветровито и ще изисква отлична работа с крака, където уменията на италианеца от играта му на клей ще са от полза. „Лоренцо Сонего брой геймове над 9.5“ е с коефициент 1.72, а „Лоренцо Сонего да спечели сет – Да“ – с 2.00.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени с посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Karim SAHIB / AFP