Четвъртите във временното класиране Дъндолк ще атакуват Топ 3 във Висша лига на Ейре с евентуална победа над убедителните лидери Шамрок Роувърс.

Най-интригуващият сблъсък от кръга носи и завишени коефициенти от WINBET, което важи и за друга интересна среща – тази между Шелбърн и Дери Сити. Двубоите са в петък, 30 юни, от 21:45 часа българско време.

Дъндолк загубиха предходните си три сблъсъка с Шамрок с общ резултат 0:9. Нещо повече: и в трите случая Роувърс водеха още на почивката. Сега домакините се уповават на сериите си без загуба в четири кръга и в шест мача на собствен терен. Гостите обаче също нямат поражение вече в пет шампионатни кръга, в които записаха и четири победи. Освен това, Роувърс имат само една загуба в последните си 15 шампионатни визити.

Победата на Шамрок се оценява на сайта winbet.bg на 1.99*, успехът за Дъндолк – на 4.19, а равенството – на 3.79, като всички коефициенти са с 0% марж.

По-ясни обаче изглеждат други два пазара. „Двата отбора да отбележат – Да“ (1.75) е реалистичен, тъй като с такава развръзка са седем от последните 10 домакинства на Дъндолк, а Шамрок са вкарвали поне по два гола в 16 от последните си 20 срещи въобще. В същата линия върви и „Брой голове – Над 2.5 гола“ със ставка 1.85. Единствено наказанието на нападателя на домакините Раян Тълок може да се окаже някакъв проблем тези футболни прогнози да се сбъднат.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.