WINBET турнир с игрите на Playson с 5000 лв. награден фонд - WINBET News
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ТУРНИР WINBET турнир с игрите на Playson с 5000 лв. награден фонд

10 август 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET турнир с игрите на Playson с 5000 лв. награден фонд

Игри с новаторски дизайн и кеш-бонуси без депозит за награда очакват играчите на winbet.bg

WINBET има удоволствието да предложи на регистрираните потребители на сайта winbet.bg възможността да изпробват и лично да се убедят в качествата на игрите на Playson – един от новите доставчици на слот-игри на сайта.

До  19:00 ч. на 15 август, потребителите на winbet.bg могат да участват в специалния слот-турнир с общ награден фонд  5000 лв.,  в който са включени всички игри на Playson, които WINBET предлага.

Playson са един от утвърдените производители на онлайн и офлайн игри в Европа, а и в света и част от техните над 60 заглавия вече са достъпни и за българските любители на онлайн казино забавленията, благодарение на WINBET. Петнадесет игри, издържани в любимия по нашите ширини „египетски“ и „плодов“ стил, плюс още няколко с приключенски мотиви са вече на разположение на играчите на winbet.bg. Изчистеният дизайн на игрa като Sevens & Fruits или иновативният геймплей на Legends of Cleopatra са гарантирано добро забавление.

Всяко печелившо завъртане на игра на Playson с квалифициращ залог от поне 0.40 лв.,ще носи точки на участниците, които ще зависят от нетната печалба, реализирана в завъртането. Например, ако играч постави залог от 1 лв. и спечели 50 лв., той ще спечели 50 точки (50 спечелени лева разделени на 1 лев залог = 50 точки). Ако залогът е 20 лева и печалбата е 200 лева, точките ще бъдат 10, защото 200/20 = 10.

Точките пък ще служат за класиране на участниците след края на турнира и първите 65 от тях ще спечелят кеш бонус без депозит. Бонусът за шампиона на турнира ще бъде 2000 лв., за втория в класацията – 1000 лв., а за третия  – 500 лв. и т. н.

Всички подробности за правилата на турнира са публикувани ТУК. 

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.