WINBET турнирът с игрите на Amatic вече започна - Спортни Новини - Winbet
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ТУРНИР WINBET турнирът с игрите на Amatic вече започна

Общият награден фонд е чудесните 10 000 лв.

24 август 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
WINBET турнирът с игрите на Amatic вече започна

Специалният слот-турнир с  новите и ексклузивни заглавия на популярния производител на онлайн казино игри Amatic на сайта winbet.bg вече започна и ще продължи до 19:00 ч. на 29 август. Редовните играчи на сайта, които вземат участие в него, ще си поделят общия награден фонд 10 000 лв.

В турнира са всички игри на Amatic, които WINBET предлага, или иначе казано – цели 30 заглавия.

В това състезание няма минимален квалифициращ залог, така че всеки залог, поставен на тези игри гарантира на играчите възможност за участие в турнира. Всяко печелившо завъртане ще им носи точки за крайното класиране за наградите в турнира.

Броят на точките се определя в зависимост от реализираната нетна печалба при печелившо завъртане, разделена на сумата на направения залог. Например, ако залог от 10 лв. донесе печалба от 100 лв., то играчът ще спечели 10 точки (100 лв. нетна печалба /10 лв. залог = 10 точки.)

Крайното класиране се определя според общия брой събрани точки от всеки участник, като наградният фонд ще бъде разпределен между първите 100 участници в класирането.

Класираният на първо място играч, ще спечели кеш бонус от прелестните 2000 лв., класираният на второ място ще инкасира кеш бонус от 1500 лв., третият в класацията – 1000 лв. и т.н. В случай на равенство в точките, всички играчи с еднакъв брой точки ще получат наградата за съответната позиция.

Пълните правила за участие в този турнир са публикувани на сайта winbet.bg. 

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.