От 19:00 ч. днес на сайта winbet.bg започва слот-турнирът с избрани игри на CT Gaming, който ще бъде с общ награден фонд от 10 000 лв. и ще продължи до 19:00 ч. на 23 август.

В турнира са включени петнайсет от най-предпочитаните заглавия в каталога на CT Gaming, които се предлагат на сайта winbet.bg – 20 Star Party, Lucky Clover, 40 Treasures, Wild Clover, Magician Dreaming, 40 Shining Jewels, Duck Of Luck, Win Storm, Pot’o Luck, Coffee Magic, Lucky 3 Penguins, Chilli Fruits, Wet And Juicy, 50 Treasures и Banana Party.

Всяко печелившо завъртане на тези игри в периода на турнира ще носи на играчите точки за крайното класиране за наградите в турнира. Броят на точките се определя в зависимост от реализираната нетна печалба при печелившо завъртане, разделена на сумата на направения залог. Например, ако залог от 10 лв. донесе печалба от 100 лв., то играчът ще спечели 10 точки (100 лв.  нетна печалба /10 лв. залог = 10 точки.)

В този турнир няма минимален квалифициращ залог.

Крайното класиране се определя според общия брой събрани точки от всеки участник, като наградният фонд ще бъде разпределен между първите 80 участници в класирането. Класираният на първо място играч, ще спечели кеш бонус от чудесните 3000 лв., класираният на второ място ще инкасира кеш бонус от 200о лв., третият в класацията – 1000 лв. и т.н. В случай на равенство в точките, всички играчи с еднакъв брой точки ще получат наградата за съответната позиция.