Вече са ясни отборите, които ще се изправят в яростни битки на живот и смях в четвъртфиналния турнир на онлайн реалити формата #WINmyBET. Предстоят четири епични дуела, в които шестнайсетте участника в шоуто, сред които някои от най-горещите звезди на българския ефир, сцена и социални медии ще бъдат разделени в отбори по двама и ще продължат борбата, за да определят „най-добрия между тях“.

Дуелите започват от 28 октомври и отново ще бъдат излъчени „на живо“ и ексклузивно само на сайта winmybet.bg.

Звездната двойка в живота и в шоуто, интернет инфлуенсърите Алекс и Дани Петканови сформират първия отбор в турнира, а певецът (и както се оказва сръчен дървосекач) Константин ще си партинира с музиканта/бизнесмена/ТВ знаменитост Димитър Ковачев-Фънки. 

  Певицата Тита сформира неочаквана, но хиперсексапилна двойка с новия участник в WINmyBET, модела Златка Димитрова, а Йонислав Йотов, много по-добре познат като Тото от „Скандау“ ще бъде в дует с фитнес-легендата Сами Хоссни. Моделът и „руса амбиция“ Джулиана Гани ще бъде в изненадващ тандем с рап-фолк изпълнителката Диона, а сериозният поет-телевизионер Илиян Любомиров ще трябва да разчита на чара и творческия размах на своя партньор и също така акламиран словоплетец, рапърът 100Кила. 

Актьорът Юлиян Вергов изглежда ще има лесна задача в преследването на победите, защото негова партньорка в отборния турнир на WINmyBET e свръхмотивираната фитнес звезда Биляна Йотовска. От своя страна, фолк-иконите Азис и Алисия ще трябва да покажат, че дългогодишното им лично приятелство ще може да им помогне в новите предизвикателства на шоуто. 

Пълна информация за отборите, предстоящите дуели, горещи новини за участниците в онлайн реалити формата на WINBET и съвети на експертите-типстъри за предстоящите сблъсъци ще бъде публикувана на winmybet.bg.