Вие сте тук:

КОЛОЕЗДЕНЕ - ТУР ДЬО ФРАНС:
Яспер Филипсен е основен претендент за победата в сряда

Белгийският спринтьор вече има три етапни успеха в „Тур“-а

Сряда е последният ден, в който спринтьорите ще имат шанс да блеснат на Тур дьо Франс . Етапът от Клермон Феран до Мулен не е точно равен като тепсия, но той е последният им шанс , защото от четвъртък започват страшните баири в Алпите, където те буквално ще бъдат дърпани на буксир, за да завършат.

Сто и осемдесетте километра в 11-ия етап включват три височини, но всяка от тях е от четвърта категория и нито една не е по-дълга от три километра. През останалото време е возене по равното и очакване на завършека. Където са намесени доста интереси.

Абсолютният фаворит за етапната победа в сряда е Яспер Филипсен. Белгийският спринтьор на „Алпецин“ вече спечели три етапа, а сайтът winbet.bg предлага коефициент 2.09* това да се случи отново. Филипсен винаги се ползва от неоценимата помощ на най-добрия извеждач в колоната, Матьо ван дер Пул и загуби само

един финален спринт през тази година – в осмия етап, когато финалът бе по баир.

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

Дилън Хруневехен (7.00) е единственият друг с едноцифрен коефициент за победа в етапа. Нидерландецът редовно е намесен в спринтовете, но тази година не е успял да се разпише. Ставката за Кейлъб Юън е 10.75. Австралиецът има второ и трето място дотук, но в сравнение с Филипсен няма същата мощ във финалните метри.

Същият е и коефициентът за Ваут ван Ерт, който бе отличен като най-борбен състезател в два етапа досега, но неговите шансове за етапна победа се крият в евентуално бягство. Проблемът е, че за отборите със спринтьори това е етапът № 1 от остатъка от „Тур“-а и твърде много очи ще дебнат Ван Ерт, т. е. бягството е малко вероятно.

Скритият фаворит в сряда е Фабио Якобсен. Неговите надежди за слава получиха силен удар

след тежкото падане в мелето в края на четвъртия етап. Но оттогава мина повече от седмица, а почивният ден в понеделник също помогна за възстановяването му. Минусът за нидерландеца е огромното закъснение във вторник, след което той намекна, че не е сигурен, че ще се качи на седлото, за да продължи. Ако все пак го направи – коефициентът на WINBETза негова победа е 15.00.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКИ: AFP

Прочетено: 214
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.