Вие сте тук:

АРЖЕНТИНА - ЛИГА ПРОФЕСИОНАЛ:
Закъсалите Арсенал без стимул за гостуването на Баракас Сентрал

Само победа оставя Белграно в борбата за континенталните турнири

Основните въпроси в аржентинското първенство паднаха миналата седмица. Ривър Плейт си гарантираха титлата, Арсенал се закотвиха безнадеждно на дъното, Уракан също са практически аут от Лига Професионал и последните два кръга не предлагат много интрига.

Но при сложната система за оставане в елита – един отбор отпада заради класирането си и един отпада чрез изчисляване на коефициент, базиран на резултатите от настоящия и предишните два сезона, всяка точка е важна. И при скромния си актив Баракас Сентрал са длъжни да поработят за бъдещото си спокойствие.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

АРЖЕНТИНА – ЛИГА ПРОФЕСИОНАЛ: Баракас Сентрал – Арсенал Саранди

АРЖЕНТИНА – ЛИГА ПРОФЕСИОНАЛ: Естудиантес – Белграно

#

Match Plus – вълнуващият безплатен турнир с футболни прогнози в Winbet Plus

Общият награден фонд на турнира достига 5 000 лв.

Баракас паднаха снощи за Купата на Аржентина от Бока Хуниорс (1:2) и сложиха край на отлична серия. Но си струва да се отбележи, че в първенството домакините имат едно поражение от 24 април насам и спечелиха десет от последните 12 възможни точки. Рецептата на Баракас „здрава защита и напред каквото стане“ доведе до осем гола общо в последните им общо пет срещи и три поредни чисти мрежи.

Арсенал пък са толкова окаяни, че просто не си струва да се говори за тях. Тимът от Саранди записа едно мизерно равенство за месец и половина и са единственият отбор в елита, който е с коефициент под 1.00 (за сравнение, коефициентът на Баракас е над 1.3).

Сайтът winbet.bg предлага победа за домакините при коефициент 1.91*, а ръка за ръка с нея върви „Двата отбора да отбележат – Не“ 1.66. При положение, че гостите са най-слабото нападение в елита „Арсенал брой голове под 0.5“ за 2.05 не звучи еретично. В това съперничество Баракас спечелиха всички досегашни мачове в историята, а в продължение на това е офертата „Баракас Сентрал да победи на нула – Да“ за 2.75.

Естудиантес забуксуваха здраво в първенството и от последните си шест мача не записаха нито една победа. В резултат, домакините са на път да изхвърчат от местата, класиращи за континенталните клубни турнири. Всъщност, именно интересът им към тях до известна степен пречи на концентрацията им у дома. В Копа Судамерикана нещата вървят по план и гръмкото 4:0 срещу Барселона (Гуякил) осигури място на осминафинал срещу Гояс.

Белграно също затъват и с едно равенство и три загуби през този месец потънаха 11-и. Може да се каже, че за гостите победата е единственият резултат, който ги оставя в борбата за международно участие. Но WINBET оценява шансовете за подобен резултат на 5.25, докато

коефициентът за три точки в полза на Естудиантес е 1.74.

Белграно не са вкарвали през този месец и затова „Белграно брой голове под 0.5“ за 1.90 няма да учуди. „Брой голове под 2.5“ за 1.53 е добър избор, защото миналия кръг над 70% от мачовете донесоха ъндъри и тенденцията едва ли ще спре този уикенд.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Прочетено: 160
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.