Започва WINBET турнир с игрите на Pragmatic Play с награден фонд 20 000 лв. - Спортни Новини - Winbet
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ТУРНИР Започва WINBET турнир с игрите на Pragmatic Play с награден фонд 20 000 лв.

Турнирът включва и кеш-изненади на случаен принцип

13 септември 2021 | Новини | минути време за четене |
Започва WINBET турнир с игрите на Pragmatic Play с награден фонд 20 000 лв.
Започва WINBET турнир с игрите на Pragmatic Play с награден фонд 20 000 лв. winbet.bg

Започва специален слот-турнир с кеш-изненади на случаен принцип със заглавията на популярния производител на онлайн казино игри Pragmatic Play на сайта winbet.bg.

Турнирът ще продължи до 19:00 ч. на 20 септември и активните играчи на сайта, които вземат участие в него ще си поделят 10 000 лв., а още 10 000 лв. ще бъдат раздадени сред тях под формата на 120 кеш-награди на случаен принцип.

В турнира са включени 20 от най-популярните слот-игри на Pragmatic Play на сайта winbet.bg, като минималният квалифициращ залог за участие в турнира и за кеш-наградите на случаен принцип е само 50 стотинки. Всяко печелившо завъртане ще носи на играчите точки за крайното класиране за наградите в турнира.

Броят на точките се определя в зависимост от реализираната нетна печалба при печелившо завъртане, разделена на сумата на направения залог. Например, ако залог от 10 лв. донесе печалба от 100 лв., то играчът ще спечели 10 точки (100 лв. нетна печалба /10 лв. залог = 10 точки.)

Крайното класиране се определя според общия брой събрани точки от всеки участник, като наградният фонд от 10 000 лв. ще бъде разпределен между първите 80 участници в класирането.

Играчът, класираният на първо място в турнира, ще спечели кеш бонус от прелестните 3000 лв., класираният на второ място ще инкасира кеш бонус от 2000 лв., а третият в класацията – 1000 лв. и т.н. В случай на равенство в точките, всички играчи с еднакъв брой точки ще получат наградата за съответната позиция.

Кеш-наградите на случаен принцип ще бъдат 80 на брой и могат да достигнат до 1000 лв., като ще бъдат разпределени между всички участници с печеливши завъртания на игрите с квалифициращ залог.

Пълните правила за участие в този турнир са публикувани на сайта winbet.bg. 

Тагове