Специален златен медал получи партньорът на Национална волейболна лига, водещата българска гейминг компания WINBET. Председателят на Национална волейболна лига Атанас Гаров връчи официално шампионското отличие на маркетинг мениджъра на WINBET Десислава Колева-Иванова в знак на благодарност и признателност за подкрепата към българския волейбол.

“Златният медал е символ, че в лицето на WINBET открихме златен партньор на волейболната Суперлига”, заяви председателят на Национална волейболна лига Атанас Гаров.

WINBET бе официален спонсор на финалната фаза от Суперлигата по волейбол за мъже, в която след изключително атрактивни WINBET плейофи и WINBET финали бяха определени шампионът и призьорите за сезон 2020/2021 – златни медали и историческа първа титла за “Хебър”, сребърни медали за носителите на Купата на България и Суперкупата на България “Нефтохимик” и бронзови медали за “Левски София”.

“Партньорството с WINBET ни превърна в съотборници с компания, чиято философия е да подкрепя спорта. А в случая подкрепата е и директно за волейболните клубове, тъй като 50% от приходите отиват за тях. Ние от Национална волейболна лига сме на мнение, че в спорта трябва да умеем да казваме “благодаря” на тези, които се грижат за настоящето, за развитието и за бъдещето”, каза още Атанас Гаров.

“Партньорството ни с Националната волейболна лига е нещо напълно естествено за нас, защото прекрасно отразява философията зад бранда WINBET – да подкрепя българския спорт и да помага за развитието и популяризирането му. Видяхме много добри мачове, много красив волейбол във финалната фаза на първенството и се радваме, че бяхме част от този празник. От името на целия екип на WINBET благодаря за това признание.”, коментира маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова.